die lijn

Een vrouw wordt zwanger, soms zelfs meer dan ene keer. Die vrouw krijgt dan een prachtige ronde buik. En dan bevalt die vrouw en krijgt het mooiste geschenkje op aarde: een kind!
En da’s de mooie kant.

Maar die vrouw blijft ook zitten met een vreselijk blubberige buik, en als ge daar niks aan doet, is die buik nog steeds zo na 5 maanden. Jank.

Dus vanaf nu ga ik op dieet! Natuurlijk niet te streng, want ’t kleine ventje mag niks tekort krijgen in zijn melkje, maar dat snoepen, dat ik trouw verder zette na mijn zwangerschap, daar moet ik toch eens proberen van af te geraken.

En oh ja, misschien moet ik toch ook eens wat gaan ‘sporten’ voor dat buikje weg te krijgen (want ja ik beken: ik pas nog steeds niet in mijn broeken *zware paniek*). Lukas houdt me ’s avonds nog te veel bezig om al ergens naartoe te gaan, maar zo af en toe eens een buikspieroefeningske *bah* zou ik misschien toch eens moeten proberen.

Hup hup…

Advertenties

3 reacties

Opgeslagen onder Uncategorized

3 Reacties op “die lijn

  1. spijtig dat er geen kinderopvang is aan het zwembad of je kon mee gaan start to swimmen 🙂

  2. Hier hetzelfde, nog altijd gewicht van de eerste kleine. Ik heb de voorbije week het volgende geprobeerd en dat helpt: 3 stukken fruit per dag maar ik eet het stuk fruit als ik honger begin te krijgen. Dus stukje fruit rond 11 uur, zelfs al eet ik om 12 uur, niet met honger blijven zitten. En na het avondeten niets meer (en ik gok eigenlijk dat dat het grote verschil maakt). Voorlopig werkt het wel en ik eet graag fruit dus valt het goed mee.

  3. Hier eet mijn jongste me letterlijk op en dat is heel plezant voor de lijn (al is teveel ook niet leuk natuurlijk). Maar wat de spiermassa, conditie en stevigheid betreft, zou ik beter ook es een inspanning leveren (al zijn buikspieroefeningen evenmin aan mij besteed 🙂 )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s