over een zelfbeeld en ochtendenergie

Gisterenavond ging ik eens ne keer mee kwissen. ’t Ventje doet dat zo eens heel af en toe, en deze keer was het bij ons in de buurt, dus wilde ik wel eens meegaan.

Ik kon daar beginnen janken, jong. Lomp da ik me voelde, maar lomp. Ik kon enkel ‘bumba’gerelateerde antwoorden geven, voor de rest wist ik niks. Dat was echt niet goed voor mijn zelfbeeld, seh. Om dan helemaal in de sfeer te blijven, zat mijn broek ook nog te krap, en voelde ik me ook te dik naar mijn goesting! En eigenlijk was ik ook nog veel te moe, en wilde ik vooral naar mijn bedje toe, maar die kwis bleef maar duren.

Zielig he. Zouden mijn hersenen dan toch aftakelen van al 5 jaar vooral tussen de kleine kinderen te zitten? Misschien wordt het toch maar eens tijd om, naast de kinderen, iets verrijkends voor mezelf te doen. En aan die buikspieroefeningen die ik eindeloos blijf uitstellen, te beginnen.

Lukas was alweer heerlijk actief om kwart na 6, nadat ik om 1 u ongeveer in mijn bedje lag. Nog even bij me in bed genomen, maar om 7 uur moest ik me er toch uitslepen. Al kan ik ook wel genieten van dat rustige ochtendmomentje met mijn klein mannetje.

En rond 10 voor 8 kwamen de dochters naar beneden, met zoveel schwung en energie dat ik er jaloers op werd. Dadelijk vrolijk en actief en maar huppelen puppelen. Maar ik heb me er rustig bij gezet en genoten van hun ochtendenergie. Tja, het lot van CVS. Chronisch Vermoeide Supermama!

Advertenties

2 reacties

Opgeslagen onder Uncategorized

2 Reacties op “over een zelfbeeld en ochtendenergie

  1. annava

    Jup jup, herkenbaar.
    Gelukkig ben ik nooit goed geweest in kwissen en heb ik mezelf niets te verwijten 🙂

  2. Stop met uistellen van de buikspier oefeningen! Ik doe 3 keer in de week buikspieroefeningen van http://www.buikspier-oefeningen.nl. het werkt behoorlijk goed, maar je hebt wel flinke zelfdicipline nodig. Groetjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s