dé uitdaging: update

En hoe lukt het met mijn vasten? Ge weet wel, 40 dagen overleven zonder sjokolat en chips. Awel, ik leef nog en sterker nog, ik hou het vol!

Alvast 1 voordeel aan het werken: daar lukt me dat vele makkelijker als thuis. Thuis heb ik veel meer een ‘knabbelbehoefte’. Nu heb ik hier niks van chocolade liggen op voorraad, dat maakt het alvast iets makkelijker om aan de verleiding te weerstaan.

Maar wat ik straffer vind van mezelf: er ligt dus wel nog ne zak chips. 1ne die van het feestje vorige week niet op is geraakt. Normaal overleeft zo’n zakje het niet langer als 1ne dag, maar nu ligt dat zakje nog steeds ongeopend te wachten. Trots da ik ben op mezelf, jong.

Ik heb zelfs de indruk dat mijn probleemzone (je weet wel, zo rond de buik enzo) er een ietsiepietsie minder erg uit ziet als voor mijn vastenperiode. Dus dat is toch wel erg leuk meegenomen. Daar doen we het tenslotte toch ook een klein beetje voor he,  niet?

Al heb ik ook wel erg dikwijls goesting. Dan loop ik even doelloos rond te lopen. Ik heb zo van die minikoekskes van 1 of ander ding dat zogezegd goed is voor de lijn, gekocht en dan knabbel ik daar maar eentje van op. Of als ik heel gezond wil doen, eet ik zelfs een appel. Ja we leren het nog!

Dus hier lukt het ook nog steeds. Het feit dat we met meerderen zijn, die die uitdaging aangegaan zijn, maakt het ook makkelijker! Je bent niet de enige die zo aan het ‘afzien’ is, en ge wilt toch niet als eerste afvallen ;). Ale in gewicht wel natuurlijk dan! Dus we doen nog even voort!

Advertenties

2 reacties

Opgeslagen onder Uncategorized

2 Reacties op “dé uitdaging: update

  1. Ik doe nog steeds mee, maar mijne frank is net gevallen dat 4 april nog echt wel heel ver weg is! Als in nog heel maart doorploeteren. Met een kast vol chocolade!

  2. Succccces er nog mee! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s