10 daagjes Leysin

Wij gingen op vakantie naar Zwitserland. Hoezee! We vertrokken om 6u ‘smorgens, ervan uitgaand dat de kinderen wel efkes hun oogkes terug toe zouden doen. Zeker de dames die we de avond ervoor laat nog waren gaan oppikken op een vermoeiend turnkampje.

Duidelijk, ik ken mijn eigen kinderen nog steeds niet tegoei, dus die bleven wakker. Heel de rit. Chance da we die DVDspelerkes hebben, en ne XL-snoepzak per kind voorzien hadden.

Rond 16u arriveerden we. Uitpakken (ik), overenthousiast de kamers bekijken (mijn kroost) en proberen de kids af te leiden (papa).

Maar schoon zicht vanop de kamer, dat maakt al een goed begin van de vakantie. En warm!

Afbeelding

Zoals al enkele jaren kunnen we ook nu weer zeer tevreden terugkijken. Intersoc-vakanties blijven een echte aanrader met kinderen. Ze vinden het geweldig om in de club te gaan spelen (dit was trouwens de eerste keer dat Lukas dit ook tof vond, dus we hebben zelfs eens nen uitstap zonder kinderen gedaan, hoho), maar genieten er evenzeer van om wat leuke uitstapjes te doen met ons. Een beetje een mooi evenwicht zoeken tussen die 2 toch wel. Pauline was dit jaar diegene die we het minst hebben kunnen overtuigen om met ons mee te gaan.

We gingen zwemmen, we gingen wandelen, we gingen dorpjes bezoeken, we genoten van het lekkere eten, en namen elke dag ons aperitiefke. We deden eens een middagdutje, gewoon omdat dat eens deugd kan doen.
De kinderen genoten ook, en dat is natuurlijk al genoeg om zelf te genieten.

De kinderanimatie ’s avonds in Leysin is ook een echte topper. Met oa om 17u altijd een mooie show en spelletjes door Frivolia en de burgemeester.

Afbeelding

Ik pik er enkele mooie momenten uit:

We bezochten een mooi meertje. Want het was die dag toch te warm om iets anders te doen.

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Afbeelding

In het terugrijden daarvan slaagde ik erin om de auto een berg van dichtbij te laten bewonderen, met gevolg een klapband. Gelukkig hebben wij nooit stress op vakantie (moeha) en is alles redelijk vlot in orde gekomen.

We deden een wandelingske naar de berneuse. Alé laat ons zeggen, we wandelden tot aan de kabelbaan en gingen zo naar boven. Maar het is toch ook al een goeie wandeling, tussen de heuvels, zeker voor nen 3jarige. De andere 2 stapten alsof ze wekelijks een bergtocht deden. Bovenop de Berneuse hebben we gepicknickt.

AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Werner en ik deden een bergtocht naar het berengat. Een fikse bergbeklimming (in ons geval toch) met als apotheose op de top van de berg door een miniem gat kruipen. Jaja af en toe durven we nog eens een beetje avontuurlijk te doen.

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Natuurlijk was er nog zoveel meer, we kunnen alvast besluiten dat het weer een topvakantie was!

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s