een nieuwe blogstart

Het einde van 2014 is alweer in zicht. 2015 wordt voor ons een jaar met 2 grote doelstellingen: ons huis afwerken en -voor de triljoenste keer – 4 kg minder wegen 🙂

We hebben al heel wat verbouwd, en het is enkel nog die afwerking die op ons wacht. Maar die afwerking wacht al bijna 6 jaar op ons…Ah ja want onze jongste hier wordt al 6 volgend jaar in mei, en het was enkele maanden daarvoor dat die grote verbouwingswerken klaar waren. Hoog tijd dus om eindelijk eens aan die afwerking te beginnen! Als deadline hebben we Lukas zijn lentefeest, dus we hebben ongeveer 1,5 jaar.

We beginnen met de boven eerst volledig leeg te halen, de kamers eens picobello in te richten (en een beetje zot doen – de muren opnieuw laten plakken en verven dus).
En dan kunnen we eindelijk onze benedenverdieping beginnen af te werken. Eerst berging en wasplaats. Daar moeten nog wat kasten enzo geplaatst worden.
Dan alle muren schuren en verven. En dan the fun part: inrichten! Want nu wonen we in een wirwar van meubels die niet bij elkaar passen.

Dus als je me in 2015 even kwijt bent, ik zit waarschijnlijk in verfplunje…

Vandaag hebben we de start hiervan gemaakt door een bed te gaan halen voor Lukas. Een oproepje van iemand enkele maanden geleden of iemand nog iets met een half-hoogslaper kon doen. Ik heb daar toen meteen op gereageerd, en dat bed zorgde voor grootste plannen hier…Et voila, vandaag zijn we dat bed gaan halen, en dat is het officiële startschot van ons afwerkingsproject 🙂 1 2 3 GO!

Maar in 2014 zijn we er wel in geslaagd onze WC beneden af te krijgen. We hebben er maar zo’n 14 maanden over gedaan…Hopelijk gaat de rest iets vlotter 😉

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s