Lukas

 

Lukas, de kleinste van de bende én enige zoontje, kwam voor het eerst piepen na een zwangerschap van 39 weken en 5 dagen. Hij koos 13 mei 2009 uit als geboortedag. Hij deed het meteen anders als de zusjes, doordat bij hem eerst de vliezen braken, en mijn bevalling dus niet verliep zoals ik verwacht had.

Lukas is een aangenaam ventje dat het graag op zijn eigen rustig tempo doet.  Vriendelijk en goedlachs. Een echt mamaskindje. Kleine knuffelbeer.

update 2012

Lukas is een pittige kleutertje. Hij blijft enorm graag knuffelen. Hij begint meer en meer het babbelen te ontdekken, en het ziet er naar uit dat hij zeker niet stiller is als de zussen. Hij is een schat van een jongen, weet perfect je te verleiden en kan er helemaal niet tegen als hij eens een opmerking krijgt, dan heeft hij groot verdriet.

Zingen doet hij erg graag, en verzint regelmatig zelf liedjes over de situatie waar hij zich op dat moment in bevindt.  Hij kan ook wel eens een show geven. Waar de zusjes op bepaalde vlakken toch wel erg verlegen zijn, lijkt hij hier het minste last van te hebben.

Lukas gaat zeer ennthousiast naar het klasje. Al dat geknutsel, gespeel en andere vindt hij gewoonweg de max!

Advertenties

Een Reactie op “Lukas

  1. Pingback: 2010 in review | Ietsie-pietsie-fratsen-frullekes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s