Sofie

Mama van 3 kadees. Grote zus Amelie, kleine grote zus Pauline en kleine broer Lukas. Meisjes met veel decibels, en een broertje dat dat -volgens mij- nooit gaat kunnen evenaren.
Getrouwd met ventjelief. Ventjelief maakt lange dagen, dus mama overleeft de dagen veel op haar eentje, alé ’t is te zeggen, met haar 3 koters erbij. ’t Is altijd -al dan niet gezellig- een drukte hier.

Ik zag het daglicht voor ’t eerst op 5 maart 1980. Sinds mijn 10e woon ik in het dorpje waar ik nu nog steeds woon, in het gezellige Limburg. Ventje leren kennen in het jeugdhuis ter plaatse, en zodoende hier dus blijven plakken. Huisje gekocht en hard aan verbouwd, nu enkel de afwerkingen nog.

Graduaat orthopedagogie gestudeerd. Ik ben 5,5 jaar thuisblijfmama geweest, maar sinds februari 2010 ben ik halftijds terug aan de slag gegaan. Halftijds als bewuste keuze, zodat ik zeker nog genoeg tijd heb om bij mijn kinderen te zijn. Ik werk als opvoedingsconsulente in een opvoedingswinkel en probeer dus ouders zoveel mogelijk te begeleiden in de opvoeding van hun kinderen.

Ik steek veel (te veel?) tijd in blogjes schrijven en lezen, forummen, en ook op facebook durf ik al eens te blijven hangen. Ik ben lid van de ouderraad, en help daar mee aan allerhande activiteiten. ’s Avonds eens een cinemake (ladies night enzo) meepikken, vind ik ook leuk, net zoals eens een uurtje de beentjes gaan strekken onder de vorm van zumba, of iets anders dat mijn blubberbuik zou kunnen wegwerken. Maar gewoon thuis zijn, ook dat staat hoog op mijn prioriteitenlijstje. En natuurlijk veel samen doen met het gezinnetje!

Advertenties

7 Reacties op “Sofie

 1. Hallo,

  ik volg je blog al een tijdje en nu dus verhuisd naar wordpress. Het ziet er mooi uit. Is het ook gemakkelijk? Ik ben aan het twijfelen.

  groeten,

  Marion

  • Ik moet eerlijk bekennen dat ik de mogelijkheden nog niet allemaal ‘onderzocht’ heb. In het begin is het wel even zoeken, maar als je er mee weg bent, lijkt wordpress me veel meer mogelijkheden te hebben.

   Aan de lay-out wil ik nog wel wat verder werken :). Zo ooit op een keertje…

 2. super gedaan!
  Maar het mooiste vind ik die prachtfoto van je drie koterkes! *smelt, smelt*

 3. bichke

  hey sofie,

  Ik zie dat je op facebook ook actief zijt, super. Dat is een echte verslaving voor mij moet ik zeggen. Moet je anders eens komen piepen, ik post daar meestal de foto’s van onze rakker, kan je eens piepen hoe die reeds veranderd is.

  Groetjes
  Sonja

 4. Ann

  piep,

  Ken je me nog? Ik lees zo af en toe je blogje nog, met je mooie en schattige kadeekes. ( maar geloof me vrij, hier is de jongste ook een jongen, hij moet zeker niet onder doen voor zijn 2 zussen, dus hou je maar vast 😉 )
  ene de kindjes gaan boffen met zo een leuke onthaalmoeder, je gaat dat goed doen!!! Succes.

  liefs
  Ann (mama van Emma, Estée en Arthur)

 5. Pingback: 2010 in review | Ietsie-pietsie-fratsen-frullekes

 6. Beste

  We willen u graag uitnodigen voor een pre-opening voor een exclusieve pop-up store van ‘goed speelgoed’, echter beschikken we niet over uw e-mail adres.
  Indien u interesse hebt, is het dan mogelijk uw e-mail adres door te geven zodat we u de uitnodiging kunnen bezorgen.
  Voor alvast wat meer informatie, kan u altijd een kijkje nemen op onze facebook pagina: http://www.facebook.com/PopCornPopUpStore

  Met vriendelijke groeten
  Het ideefiks team.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s